Al 48 jaar is het Ledûb Toernooi een begrip in de regio en ver daarbuiten. Sinds dit jaar hebben we echter een nieuwe naam: Ledûb Volleybal Festival. Op 25, 26, 27 mei wordt het toernooi in een nieuw jasje gestoken. Onder andere de grote feesttent zal terugkeren.

Volleybal op de eerste plaats
Net als andere jaren zal volleybal voorop staan. Van divisie speler tot carnavalsvereniging: voor iedereen zijn de inschrijvingen geopend. Daarnaast zal er in onze beachbak topdivisie beachvolleybal te zien zijn.

Terug naar de tent
Na 5 jaar het feest te hebben georganiseerd in de Zuiderpoort, gaan we dit jaar weer terug naar de vertrouwde tent. Dat het dak eraf gaat staat vast. Op vrijdagavond zullen feestband Royal Beat en DJ Bonte Carlo hiervoor zorgen. Op zaterdagavond wordt dit ook geen probleem met Lampegastuh en Rave van Fortuin achter de knoppen.

Festivalsfeer
Een van de grootste veranderingen is de naam, het is geen toernooi meer, maar een festival. Naast volleybal wordt er extra aandacht besteed aan gezelligheid en de muziek. Dit houdt onder andere in, dat er al vroeg in de middag muziek te horen zal klinken vanaf de beachstage, verzorgd door lokale DJ’s en bands.

Gezellige camping
Kom je van veraf? Dan kun je overnachten op onze camping, voorzien van alle nodige faciliteiten: wc’s, douches en zelfs oplaadpunten voor je mobiele telefoon. Door de gezelligheid is het bijna vijf sterren waardig.