Volleybal Quiztival

Volleybal Quiztival

Zaterdag 6 juni staat in het teken van Volleybal Quiztival! Dé interactieve online quiz voor iedereen met een hart voor volleybal. Laagdrempelig, spannend en vol leuke vragen & challenges. Je hoeft absoluut geen volleybal kenner te zijn, want iedereen maakt kans op mooie prijzen.

Live vanuit de studio
Ledûb volleybal Festival en Thuis voor de Buis hebben de handen ineengeslagen om Volleybal Quiztival te organiseren. Vanuit een studio zullen de meerkeuzevragen live op een beeldscherm (Smart TV, Laptop, Smartphone) bij jou in de huiskamer verschijnen.

Interactie is een belangrijke factor van deze avond. Je kunt verzoekjes aanvragen bij de dj en zelf foto’s en filmpjes insturen, die live in de uitzending komen.

Hoofdprijzen
1. Nieuw paar volleybalschoenen, naar eigen keuze – t.w.v €125
2. Oranje volleybalshirt, gesigneerd door Yvon Beliën
3. Smartbags volleybaltas, t.w.v €60

Rondeprijzen
3x Beachvolleybal
3x Inschrijving Ledûb Volleybal Festival
3x Beachvolley bril
3x Volleybal bidon

Overtuigd?
Schrijf je snel in op www.thuisvdbuis.nl en kroon je tot koning volleybal! Deelname bedraagt €7,50 per team. Op de website kun je veilig betalen via iDEAL.

Klik hier om je in te schrijven

Houd je aan de regels!
Doe alleen, met familieleden of maximaal 3 andere personen mee en houdt 1,5 meter afstand. Wij organiseren dit om jullie een leuke avond te bezorgen tijdens crisistijd, maar wel volgens de huidige regels van het RIVM. Stel je omgeving en ons hier niet in teleur.